Werkwijze vertaalprojecten

Hoe gaat het uitbesteden van een vertaalproject eigenlijk in zijn werk? BlacKKite volgt onderstaande workflow voor een gedegen en gestructureerde uitvoering van uw vertaalproject.

Aanleveren

Stuur uw bestanden vertrouwelijk via het offerteformulier of de e-mail. Gewoonlijk ontvangt u op werkdagen al binnen enkele uren een offerte op maat, maar ten minste binnen 24 uur! Het is het handigst, snelst en goedkoopst om uw Engelstalige bronteksten elektronisch aan te leveren. Ik kan bestanden in vrijwel elke indeling vertalen naar het Nederlands, zelfs pdf-bestanden.

bekijk tarieven

Analyseren

Op basis van uw bestanden stuur ik een prijsopgave met de doorlooptijd voor uw vertaalopdracht. De duur van die doorlooptijd hangt onder meer af van het woordaantal, de moeilijkheidsgraad en de gewenste levertijd. Ik vertaal gemiddeld 2000 woorden per dag.

bepaal woordaantal

Vertalen

Nadat u de offerte hebt aanvaard, plan ik uw opdracht in en verschaf ik de datum van oplevering. Het werkelijke vertaalproces gaat nu beginnen! Dit vertaalproces is uiteraard voor 100% mensenwerk, met assistentie van de modernste technologie.

verschil vertaler & vertaalmachine

Redigeren

Na vertaling doorloopt uw tekst een kwaliteitsborgingsproces waarin ik uw tekst controleer op de volgende zaken: juist en consistent gebruik van vorm, stijl en zinsconstructies | consistent gebruik van terminologie uit project- of klantspecificaties | spelfouten, tikfouten, grammaticale gebreken en onjuist gebruik van interpunctie | overeenstemming tussen cijfers bron- en doeltekst.

bekijk showcasevertaling

Opleveren

Na voltooiing mail ik u de vertaling zo spoedig mogelijk, uiteraard binnen de afgesproken tijd. Omdat ik de oorspronkelijke opmaak van uw document tijdens het vertaalproces heb behouden, kunt u direct aan de slag! Mail eventuele vragen of opmerkingen zo spoedig mogelijk na oplevering. Mogelijke onregelmatigheden los ik zo spoedig mogelijk op.

Betalen

Na afronding van het proces mail ik u de gespecificeerde factuur voor de vertaalopdracht. Ik verzoek u het totaalbedrag van de factuur binnen 21 dagen over te maken op het rekeningnummer dat staat vermeld op de factuur.

vraag offerte aan