Offerte aanvragen voor een vertaling

Interesse in een vakkundige vertaling Engels-Nederlands tegen concurrerende prijzen? Ik hoor graag wat de specifieke wensen zijn voor uw vertaalproject.

Vul onderstaand aanvraagformulier in en ontvang op werkdagen binnen enkele uren een offerte op maat voor uw vertaalproject.

  • Snel een gespecificeerde offerte
  • Geen kosten, geen verplichtingen & geen spam
  • Veilige dataoverdracht
Naam en bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Gewenste bewerking *
Aanvullende opmerking of vraag
Sluit uw bestand bij zodat ik de content kan beoordelen en de doorlooptijd van uw vertaalproject kan vaststellen. De data-uitwisseling is beveiligd.
verwijderen
Nog een document toevoegen
Verzenden...
Bevestiging versturen ...

 

Velden met een * zijn vereist om het formulier te kunnen versturen.

U kunt meerdere bestanden tegelijk versturen met een totale maximumgrootte van 2 MB. Als uw bestanden deze limiet overschrijden, kunt u die delen via een digitale koerier zoals het zeer veilige, end-to-endbeveiligde en AVG-conforme Tresorit, of WeTransfer.

Betaalmethoden

Naast betalen via bankoverschrijving kunt u bij BlacKKite betalen met een aantal alternatieve betaalmiddelen, zoals PayPal en diverse cryptovaluta.

bekijk betaalopties

Databeveiliging

De data-uitwisseling op deze website verloopt via een beveiligde HTTPS verbinding middels het TLS-encryptieprotocol (Transport Layer Security). De informatie die u verstuurt, blijft daardoor privé.

Werkt u met zeer vertrouwelijke informatie die vraagt om aanvullende bescherming? Neem dan contact op om te bespreken met welke technologie op basis van end-to-endencryptie we veilig bestanden kunnen uitwisselen.

bekijk privacyverklaring