Handleiding vertalen van Engels naar Nederlands

Wilt u een handleiding vertalen van Engels naar Nederlands?

Gediplomeerd technisch vertaler BlacKKite kan u helpen om uw Engelse handleiding te vertalen in correct en prettig leesbaar Nederlands.


5.00 uit 5  (7 reviews)

Logo ProZ.com, vertalerscommunity

Het belang van vertaalde handleidingen

Omdat handleidingen fundamentele instructies bevatten en gebruikers attenderen op veiligheidsvoorschriften en veiligheidsrisico's, vormen ze een belangrijk onderdeel van uw product of dienst.

U doet er dan ook goed aan uw Engelse handleiding naar het Nederlands te laten vertalen door een technisch expert, zodat de vertaling voldoet aan dezelfde hoogwaardige standaard als het origineel.

lees beoordelingen

Technisch vertaler Engels-Nederlands

Technisch vertaler Engels-Nederlands

Mijn naam is Erwin van Wouw (1973), technisch vertaalspecialist sinds 2007. Ik ben zeer betrokken bij vertaalprojecten, reageer snel en communiceer helder.

Als technisch vertaalspecialist en voormalig technicus garandeer ik een correcte én goedlopende Nederlandse vertaling van uw handleiding.

Vertrouw met een gerust hart op de kracht van uw product en profiteer van:
 • Hogere klanttevredenheid
 • Een onderscheidend kenmerk
 • Lagere druk bij de helpdesk
 • Een hoge ROI

Kwaliteitsbeoordeling vertaling Engels-Nederlands

Benieuwd of mijn vertalingen voldoen aan uw eisen voor handleidingen? Bekijk dan deze casestudy met uitgewerkte voorbeeldvertalingen en oordeel zelf.

De casestudy bevat onder andere een Nederlandse vertaling van de handleiding en service-instructies van de Philips CD100 cd-speler.

bekijk showcasevertaling

Expert in het vertalen van handleidingen

CD-ROM met vertaling gebruikershandleiding

Als gediplomeerd vertaler en voormalig technicus kan ik uw handleidingen logisch en leesbaar vertalen.

Ik ben moedertaalspreker van het Nederlands en technisch vertaler met een specialisatie in de volgende vakgebieden en bedrijfstakken:

meer over mijn specialisatie

Wat kunt u verwachten van een handleidingvertaling?

Interesse om uw handleiding te vertalen van Engels naar Nederlands? BlacKKite behandelt uw vertaalverzoek nauwkeurig, efficiënt en transparant.

 • Vertalen handleiding:
 • Vertaling uit 100% mensenwerk
 • Behoud van oorspronkelijke opmaak en bestandsformaat
 • Kwaliteitsborgingsproces met 1 redactieronde
 • Bedrijfseigen woordenlijst
 • Vertaalgeheugen beschikbaar voor volgend werk
 •  

bekijk beoordelingen

Handleiding vertalen conform EU-machinerichtlijn

Bij het vertalen van handleidingen van Engels naar Nederlands volgt BlacKKite de machinerichtlijn van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie.

Met een Nederlandse vertaling voldoet u met uw handleiding aan de machinerichtlijn en voorkomt u schadeclaims. Bovendien vermindert u met een vakkundig vertaalde Engelse handleiding de druk op uw helpdesk!

Wanneer een oorspronkelijke gebruiksaanwijzing in de officiële taal of talen van het land van gebruik ontbreekt, moet een vertaling in die taal of talen worden verstrekt door de fabrikant of diens gemachtigde, dan wel door degene die de machine in het bewuste taalgebied introduceert.

Machinerichtlijn 2006/42/eg, Bijlage I, punt 1.7.4. 'Gebruiksaanwijzing'

 • Direct een prijsindicatie voor vertaling

  Geen kosten, geen verplichtingen & geen spam

Vul de prijscalculator in en krijg direct een prijsindicatie of vraag een offerte aan en ontdek hoe u de concurrentie voorblijft met een professioneel vertaalde handleiding van Engels naar Nederlands.

vraag offerte aan