Laat uw Engelse handleiding vertalen

CD-ROM met vertaling gebruikershandleiding

Wilt u uw product of dienst volledig tot z'n recht laten komen? Met een vakkundig vertaalde handleiding zet u een belangrijke stap! BlacKKite is al sinds 2007 het vertrouwde adres voor het vertalen van technische documentatie.

Ik garandeer een kwalitatief hoogwaardige en natuurlijk klinkende vertaling van uw handleiding en begrijp het belang van correct vertaalde terminologie in technische documentatie.

Essentieel communicatiemiddel

Instructiematerialen en handleidingen zijn voor uw klanten vaak de eerste echte kennismaking met uw product of dienst. Naast de gebruikelijke instructieve informatie wijst deze documentatie uw klanten op zeer essentiële zaken als initiële handelingen, producthantering, beoogd gebruik, veiligheidsrisico's en onderhoudsvoorschriften. Geen lichtzinnige onderwerpen! Laat uw Engelse handleiding daarom vakkundig vertalen en lever documentatie van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als uw product/dienst.


    begrijpelijke en bondige vertalingen

    correct vertaalde terminologie

    duidelijk geformuleerde informatie

    consistent gebruik terminologie

Korte terugverdientijd door positieve klantervaring

Met een vakkundig vertaalde Nederlandstalige handleiding kunt u met een gerust hart vertrouwen op de kracht van uw product of dienst. Goed gecommuniceerde productinformatie zorgt immers voor minder druk bij de helpdesk en levert toegevoegde waarde voor uw klanten. Bovendien zorgt een professionele handleiding voor een hogere klanttevredenheid en een grotere klantloyaliteit. Hierdoor verdient u de investering voor een vertaalde gebruiksaanwijzing snel terug.

beoordelingen van klanten

Benut het volle productpotentieel

Wie op YouTube zoekt op het trefwoord 'unboxing' ziet dat veel mensen de ingebruikname van een nieuw apparaat ervaren als een feestelijke gebeurtenis. Een goed geschreven en vertaalde gebruikershandleiding kan de feestvreugde alleen maar versterken doordat die de gebruiker handvatten biedt om het product ten volle te benutten. BlacKKite levert duidelijke vertalingen uit het Engels met consequent gebruikte terminologie. Verhoog nu uw onderscheidend vermogen en overtref de klantverwachting door uw technische documentatie vakkundig te laten vertalen.

offerte aanvragen