Laat uw Engelse handleiding vertalen

CD-ROM met vertaling gebruikershandleiding

Handleidingen zijn voor klanten de eerste echte kennismaking met uw product. Naast de gebruikelijke instructieve informatie wijst deze documentatie klanten op zaken als initiële handelingen, producthantering, beoogd gebruik, veiligheidsrisico's en onderhoudsvoorschriften. Geen lichtzinnige onderwerpen! Het is daarom van essentieel belang dat uw Engelse handleiding vakkundig wordt vertaald en voldoet aan dezelfde hoogwaardige kwaliteit als uw product.

bekijk showcasevertaling

Technisch vertaler voor het vertalen van producthandleidingen

Als voormalig technicus en technisch vertaalspecialist garandeer ik een begrijpelijke en goedlopende Nederlandse vertaling van uw handleiding. Met een vakkundig vertaalde Nederlandstalige handleiding kunt u met een gerust hart vertrouwen op de kracht van uw product en profiteert u van:

  • Hogere klanttevredenheid
  • Een onderscheidend kenmerk
  • Lagere druk bij de helpdesk
  • Een hoge ROI

lees beoordelingen

Conform EU-machinerichtlijn

BlacKKite volgt voor het vertalen van handleidingen de machinerichtlijn van het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie. Met een handleiding die voldoet aan die machinerichtlijn voorkomt u schadeclaims en vermindert u tegelijkertijd de druk bij de helpdesk.

Volgens machinerichtlijn 2006/42/eg moet 'wanneer een oorspronkelijke gebruiksaanwijzing in de officiële taal of talen van het land van gebruik ontbreekt, een vertaling in die taal of talen worden verstrekt door de fabrikant of diens gemachtigde, dan wel door degene die de machine in het bewuste taalgebied introduceert.'

vraag offerte aan